TestHuset
TestHuset.dk | Professionel softwaretest og kvalitetssikringTestHusetKonsulentCenterKompetenceCenterTestCenterJobKontakt
Velkommen til TestHuset
inderside_16.gif
Kursusoversigt

Kursusoversigt

Kursuskalender

Karrierevej

Kursusbestilling

Praktiske informationer

Kundereferencer

Undervisere

Skræddersyede kurser

Betalingsbetingelser

Kontakt

Kursusoversigt

Det er muligt at se og bestille plads på vores kurser online eller kontakte os på telefonnummeret nederst på siden.

Eksamineret tester

Eksamineret tester et basis kursus i softwaretest. Det giver deltageren en professionel og effektiv tilgang til softwaretest. Kurset er for testere der har mindre erfaring, og ingen andre testcertificeringer har. Læs mere her.


CAT - Certified Agile Tester

Agil test skiller sig ud, ligesom Certified Agile Tester-kurset gør det. Kurset fokuserer på de vigtigste elementer i agile projekter, nemlig aktørerne. I løbet af kurset, vil du opnå alle de nødvendige kompetencer der skal til for at få succes med test i dine agile projekter.

Teori om det agile testmanifest, regelsæt, processer og metoder er afgørende for at forstå den agile metode - men CAT strækker sig længere. Nøglen til succes i agile projekter afhænger meget af, hvor gode aktørernes samarbejds- og selvledelsesevner er. Læs mere her.


Grundlæggende test – kom godt i gang

Som tester er der mange termer, teknikker og metoder at forholde sig til. Og hvis du synes, det er lidt for voldsomt at kaste dig direkte ud i ISTQBs Foundation certificerings-kursus, så er dette kursus lige noget for dig. Kurset giver dig den grundlæggende introduktion til test af software. Du vil få et overblik over test fra start til slut i et projekt, lære de rigtige begreber og træne i at udvikle effektive testcases.  Kort sagt, efter dette kursus kan du som tester bidrage effektivt til dit testprojekt. Kurset er desuden en god forberedelse til at tage ISTQB Foundation certificeringskursus. Læs mere her.


ISTQB Advanced Test Analyst

Testhusets KompetenceCenter giver dig nu mulighed for at blive certificeret Testanalytiker gennem et intensivt kursusforløb med en afsluttende international certificeringseksamen fra International Software Testing Qualifications Board (ISTQB).
En perfekt mulighed for at få dokumenteret din viden og dine færdigheder! Læs mere her.


ISTQB Advanced Test Manager

TestHusets KompetenceCenter giver dig nu mulighed for at blive certificeret testmanager gennem et intensivt kursusforløb med en afsluttende international certificeringseksamen fra International Software Testing Qualifications Board. Læs mere her.


ISTQB Foundation

Kurset forbereder dig til en eksamen i ISTQB Foundation, gennem en kombination af undervisning og hjemmeopgaver.
Du får undervejs en grundlæggende viden om de principper og planlægningsmetoder der er i testfaget, samt indsigt i de fælles termer, processer og teknikker der anvendes. Læs mere her.


Quality Center for testere

Testerens rolle 
er altafgørende for afdækning af risici i projekter. Testeren er med 
sine erfaringer, metoder og særlige egenskaber en vigtig brik i spillet 
om kortlægning, rapportering og opfølgning på produktets kvalitet og 
anvendelighed.

Det er formålet med dette 
kursus at deltageren med Quality Center som redskab opnår maksimal værdi
af sin indsats som tester. Læs mere her.


Risikobaseret test

Der er aldrig tid nok til test – uanset hvor meget tid du får, vil du aldrig kunne gennemføre en fuldt dækkende test. Så du har brug for at prioritere omfanget af din test. Risikobaseret test er et værktøj til denne vigtige prioritering. Læs mere her.


Risk Management

Dette kursus giver den testansvarlige en grundig indføring i risikostyring inden for testprojektet. Du får indblik i hvordan risici identificeres, analyseres og styres gennem hele projektforløbet med fokus på de risici, som skal håndteres af testprojektet.
Risk Management for testprojektet omfatter også risikobaseret test som teknik til planlægning og prioritering af testen. Læs mere her.


Test Combat

At bidrage til testen i IT projekter kan i mange tilfælde sammenlignes med taktiske operationer i uvejsomt terræn. Målet
er kendt, men vejen dertil kan variere og nå at ændre sig meget over den tid, der er til rådighed. Den succesrige testorganisation må
derfor kunne forholde sig til planer der ikke holder, upræcist formulerede forventninger og prioritering af opgaver med
sekundært fokus. Disse egenskaber er ikke ulig, hvad der kræves af krisehåndteringsorganisationer der løser en taktisk
opgave. Læs mere her.


Test i agile projekter

I et agilt projekt bliver der stillet nye faglige og personlige krav til
alle - også til testrollen – i forhold til, hvad der kræves i
traditionelle projekter. På dette kursus vil du få en grundlæggende
viden om de typiske problemstillinger ved test og kvalitetssikring på et
agilt projekt - og mulige løsninger på disse. Læs mere her.


Testledelse

Vil du gerne vide hvordan du planlægger dit testprojekt, så du når målet til tiden? Får du aldrig tid nok til testen og har du svært ved at blive hørt af ledelsen?
Så er dette kursus for dig! På kurset får du værktøjskassen og ammunitionen til at nå dine mål. Læs mere her.


Testteknikker
Der er aldrig tid nok til at teste alt det, du gerne vil teste – så du er nødt til at sikre, at den test, du får tid til at gennemføre, er så effektiv som mulig.

Testteknikker hjælper dig med at nedbryde testen til testcases og ud over at sikre dig en struktureret tilgang til arbejdet, så hjælper de dig med at gøre testen effektiv. Læs mere her.


Usability test

Kurset har til formål at give deltagerne værktøjer til at planlægge og gennemføre brugervenlighedstest. Læs mere her.


Usability test - udvidet

Kurset er en fortsættelse af Usabilitytest (brugervenlighedstest) - og har til formål at give deltagerne et dybere kendskab til usabilitymetoder og planlægning af usabilitytest, eksempelvis usabilitytest i agile udviklingsforløb. Læs mere her.


Use case baseret test

Use Cases er blevet mere populæse i forhold til at beskrive kravgrundlaget på baggrund af arbejdsgange. Kurset har derfor til formål, at give deltagerne de rigtige metoder, hvormed de kan omsætte usecases til testcases. Læs mere her


Automatisk test med QTP

Dette kursus har til henblik at gøre testen mere produktiv for færre ressourcer ved at automatisere testen med automatiseringsværktøjet QTP.  Læs mere her.


Er du i tvivl om, hvor du skal starte?

Find dit individuelle udgangspunkt i TestHusets uddannelsesmodel, så du herefter kan tilmelde dig det rette kursus.

pil_04.gif Hent TestHusets karrierevej her!


Andre spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon tlf. 44 979 979 eller via mailadressen kompetencecenter@testhuset.dk


inderside_46(1).gif