Kurser i softwaretest og kvalitetssikring

TestHuset tilbyder forskellige certificeringer og kurser i softwaretest, som kan løfte jeres medarbejdere til langt bedre at blive i stand til at håndtere et stadig stigende behov for softwaretest og kvalitetssikring i IT leverancer.

 

Vi har nordens største udbud af certificeringer og kurser i softwaretest. Se listen over alle vores kurser indenfor softwaretest og kvalitetssikring:

Pil

 

 

 

Kursusoversigt

 

Er du i Tvivl om hvilket kursus der passer til dig, så har vi lavet 3 forskellige karriereveje afhængigt om du er testmanager, tester eller teknisk tester. Klik på den profil som passer dig.

Klik på en af de 3 profiler:

 

Testmanager

 

Se alle vores kurser for testmanagere

 

læs mere

 

 

Tester

 

Se alle vores kurser for testere

 

læs mere

 

 

Teknisk tester

 

Se alle vores kurser for tekniske testere

 

læs mere

 

 

Om vores kurser

Praktiske øvelser på kurserne

I lærer ikke blot teorien bag et struktureret testforløb, men også hvordan det kan omsættes til praktik i en travl og foranderlig hverdag hjemme hos jer selv. Dette sikres via praktiske øvelser og personlige erfaringer fra vores erfarne og dygtige undervisere, som alt sammen inddrages i undervisningen, så den både bliver interessant samt virkelighedsnær.

Testhuset tilbyder en bred vifte af faste testkurser og vi har endvidere udviklet vores egen certificering i test, som rammer lidt bredere og er mere praktisk orienteret end de gængse internationale certificeringer. Ud over dette tilbyder vi skræddersyede forløb, som adresserer behovet i lige netop jeres firma, og sammen med jer kan vi analysere os frem til, hvad I lige netop behøver for at løfte jer kompetencemæssigt inden for softwaretest.

Interne kurser for virksomheder

Vi tilbyder alle vores kurser, som interne, lukkede kurser, kun for Jeres virksomhed. Har I et ønske om at høre mere om dette, skal I være velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.