Danmarks bedste undervisere

Vores undervisere har ikke kun rutine i at undervise i softwaretest, men også mange års praktisk erfaring fra forskellige IT-projekter, hvilket gør at du får den bedste bedste indlæring, best practice og utallige eksempler fra dagligdagen.

Nedenstående kan du læse mere om hver enkelt af vores undervisere.

Lisbeth Hylke Thomsen

Lisbeth Hylke Thomsen_TestHuset

Lisbeth Hylke Thomsen er partner i TestHuset, seniorkonsulent og underviser inden for projektledelse og test af software.
Med en baggrund som datalog har hun i over 20 år arbejdet i IT-projekter. De sidste ti år har hun arbejdet under præmissen, hjælp til selvhjælp, hvor værktøjerne omfatter rådgivning, coaching, workshops, procesfacilitering og undervisning.

Hun har stor ekspertise og erfaring inden for test af software og har oparbejdet et ry som en af de ypperste på sit felt, hvilket en lang referenceliste vidner om.

Hun er certificeret inden for projekt- og programledelse (IPMA, PMI, PRINCE2, MSP) og test af software (ISEB/ISTQB) og er akkrediteret underviser inden for PRINCE2 og ISTQB. Hun er også certificeret NLP Practitioner Coach og Certified Scrum Master.

Helge Nymand

Helge Nymand

Helge Nymand har stor erfaring i brug af testværktøjer og underviser primært på disse kurser. Han arbejder dagligt med værktøjerne og har gennem certificeringer og sit daglige virke opbygget et unikt dybdegående kendskab til de fleste testværktøjer.

Søren Wassard

Soren Wassard

Søren Wassard er senior konsulent i TestHuset, hvor han arbejder som test mentor, test manager og værktøjsspecialist, med test i agile miljøer som speciale. Han er uddannet økonom med HD i Logistik og har arbejdet med IT i 17 år, heraf har de seneste 10 år været dedikeret til test. Han har bred erfaring fra blandt andet. pension, pharma- og forsyningssektoren.

Både som konsulent og underviser har Søren en pragmatisk tilgang til opgaverne og følger det agile manifest.

Han er certificeret inden for test (ISTQB og Certified Agile Tester), Agil udvikling (Scrum Master) og er akkrediteret underviser på Certified Agile Tester (CAT). Han er derudover også certificeret i en række test værktøjer.