TestHuset inviterer til fredagsbar i Tivoli 18. august

TestHuset holder fredagsbar på plænen i Tivoli den 18. august 2017 fra kl. 19.00 – Kom og mød kendte og nye folk fra branchen til en hyggelig aften.

Fredagsbar Tivoli

Fredag den 18. august spiller PHLAKE + CHINAH i Tivoli, og vi vil i den forbindelse gerne invitere medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og folk fra branchen til en øl i Tivoli. Tag din kollega med fra projektet og få et par hyggelige timer med andre fra branchen i uformelle rammer.

Møde - Tivoli

Praktisk information

 

Sted: Plænen, Tivoli,  Vesterbrogade 3, 1630 København V (se nedenstående kryds på kort)

 

Tidspunkt: Fra kl. 19.00

 

Koncerten: kl. 22.00 – 23.30

 

Indgang: Entre koster 110 kroner, men er gratis for folk med årskort til Tivoli. Har du ikke årskort, så har TestHuset et begrænset antal indgangsbilletter. Skriv til mbo@testhuset.dk, hvis du mangler en indgangsbillet.

 

Tilmelding: Du behøver ikke at tilmelde dig, men du må gerne sende en e-mail hvis du gør, så vi har en ide om hvor mange som møder op. Send en e-mail til mbo@testhuset.dk.

 

Om PHLAKE og CHINAH?

Sidste år var Phlakes store gennembrudsår. Omkring et år efter deres første egentlige koncert hjemtog de ikke mindre end fem priser ved DMA 2016. I det mellemliggende år har de turneret over hele landet, spillet for udsolgte sale og festivaler samt leveret gedigne hits med titler som Angel Zoo, Faded og ikke mindst Pregnant, som fik alle til at synge med på omkvædet om at svømme i Oreo’s.

Med en baggrund i henholdsvis hip hop og coverband har Jonathan Elkjær og Mads Bo taget det bedste fra deres verdener og fundet frem til deres egen lyd: Rythm&Balls, et miks af lækkerheden fra r&b og hårdheden fra hip hoppens rytmespor. De er allerede erfarne gæster på Plænen, idet de sidste år spillede på Offspring festivalen samt sprang til med kort varsel, da amerikanske Haim sidste år måtte aflyse. Vi glæder os til at have dem tilbage i Tivoli.

Forsangerinde Fine Glindvads vokal er limen i det mix af genrer, CHINAH har specialiseret sig i. Deres leg med både r&b, pop og electronica er grundessensen i den minimalistiske, skandinaviske tone, som har banet vejen for deres succes det sidste års tid. En succes, som foreløbig er kulmineret i både danske og udenlandske shows, millioner af streams på Spotify samt ikke mindst P3 Guld prisen som P3 Talentet 2016 – en flot og eftertragtet hæder. Det er med andre ord et band med masser af selvtillid med sig i kufferten, der indtager Plænen og omfavner Tivoli med deres gode stemning. Læs mere på www.fredagsrock.dk