Om TestHuset A/S

TestHuset A/S er et dansk konsulentfirma, som har specialiseret sig i komplette løsninger inden for test & kvalitetssikring af software.

Vi tilstræber at være vores kunders nære samarbejdspartner, som kan bistå med både rådgivning som løsning af konkrete opgaver.

IT er kundernes platform for at skabe forretningsmæssige løsninger til deres kunder – vores fokus er at sikre at disse løsninger er kvalitetssikrede.

Med konsulentydelser, opgaveløsning samt undervisning har vi fundamentet til at gøre vores kunder endnu bedre.

forgang

Samarbejdspartner indenfor test og kvalitetssikring

TestHuset blev etableret i 2005, og i dag kan vi tilbyde vores kunder en fuld palet af testkompetencer af bedste kvalitet. Virksomheden er kontinuerligt i vækst og er modtager af Gazelle-prisen i 2008, 2009, 2010 og 2011.

Vores mission er at være det oplagte valg af samarbejdspartner, når der rundt omkring i danske virksomheder tænkes test og kvalitet – en samarbejdspartner, der kan bidrage på alle fronter inden for test – med konsulentydelser såvel som uddannelse/testcertificering af vores kunders medarbejdere, samt implementering af testværktøjer.

TestHusets strategi er – via vores tre forretningsområder – at levere komplette løsninger inden for test og kvalitetssikring:

  • Konsulentydelser – konsulentydelser / certificerede testkompetencer
  • Service & Support – testoutsourcing for små og store virksomheder
  • Kurser – uddannelsesprogram for professionelle testere

TestHuset har gennem årene løst en bred vifte af opgaver inden for test og kvalitet, hos både store og små, private og offentlige danske virksomheder.

Der er +70 medarbejdere (2016) ansat i TestHuset.

 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.