Hold musen over hvert element og se hvad vi kan tilbyde

Kompetenceudvikling:

Nordens største udbud af testkurser indenfor test og kvalitetssikring til

Alle behov. Læs mere om hvilke kursus der passer til din karrierevej.

Din virtuelle testorganisation:

Vores virtuelle testorganisation giver vores kunder adgang til en fuld skalerbar og fleksibel testorganisation med de nødvendige kompetencer.

Rådgiver & sparringspartner:

Vi agerer rådgivere og sparringspartner for kunder på strategisk, taktisk og operationelt niveau, for at sikre den rigtige testindsats, og for at sikre kunderne er fit for purpose.

Kompetence-udvikling:

Vi har nordens største udbud af kurser indenfor test og kvalitetssikring, og skræddersyer den rette kompetenceudvikling efter kundernes individuelle behov.

Konsulent-ydelser:

Vores medarbejdere er fastansatte certificerede og professionelle konsulenter indenfor test og kvalitetssikring, som kan støtte op om vores kunders projekter og opgaver.

Service & Support:

Vi løser specifikke opgaver ”on demand” med det rette team og de rette kompetencer. Det gælder både projekt som driftsopgaver.

Housing:

Vi løser opgaver i vores TestCenter og hos kunden i det setup der virker bedst for kunden, og med udgangspunkt i det gode samarbejde.

Værdier:

I TestHusets efterlever vi vores værdier Faglig stolthed, Innovation og Trivsel. De er fundamentet for vores forretning og vores virke internt og mod vores kunder.