TestHuset
TestHuset.dk | Professionel softwaretest og kvalitetssikringTestHusetKonsulentCenterKompetenceCenterTestCenterJobKontakt
Velkommen til TestHuset
inderside_16.gif
Job

Send os din ansøgning

TestHuset er en virksomhed i kraftig vækst, hvilket gør at vi hele tiden søger nye dygtige tekniske testere, testere, testmanagers, testkoordinatorer og testmentorer.


Ledige stillinger
Om at arbejde i TestHuset

Bliver du en del af vores KonsulentCenter, er du ude hos vores kunder i længere perioder og sørger for, at kunden får det bedste grundlag for rådgivning, struktur og opgaveløsning. Du vil indgå i vores team med Danmarks bedste og mest erfarne softwaretestere.

Bliver du en del af vores TestCenter, vil du indgå i et dynamisk team, hvor vi fra vores kontor i Ballerup løser alt fra testprojektopgaver og services til performancetest og implementering af testværktøjer, for kunder som har valgt at outsource opgaverne til os.


Arbejdsmiljø

I TestHuset har vi et rigtig godt arbejdsmiljø, som er opstået i et krydsfelt, hvor vi yder maksimalt i forhold til vores kunder, og internt lægger vægt på at være de skarpeste i branchen inden for vores felt. Her er videndeling key - både i projekter hos kunderne og internt på månedsmøder og i erfagrupper.

Kompetenceudvikling planlægges i et tæt samarbejde mellem den enkelte konsulent og ledelsen – med udgangspunkt i dine styrker og ambitioner såvel som i, hvad der efterspørges hos kunderne. Blandt andet kan vi tilbyde unikke muligheder for opgradering af dine IT-kompetencer i vores KompetenceCenter, hvor vi planlægger IT-karriereveje og uddanner og certificerer softwaretestere. 


Spørgsmål og kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores HR ansvarlig Maiken Nielsen på mail mni@testhuset.dk eller telefon 6039 2822.inderside_46(1).gif