TestHuset
TestHuset.dk | Professionel softwaretest og kvalitetssikringTestHusetKonsulentCenterKompetenceCenterTestCenterJobKontakt
Velkommen til TestHuset
inderside_16.gif
KompetenceCenter

Kursusoversigt

Kursuskalender

Karrierevej

Kursusbestilling

Praktiske informationer

Kundereferencer

Undervisere

Skræddersyede kurser

Betalingsbetingelser

Kontakt

KompetenceCenter - dit kursussted som professionel tester

TestHusets KompetenceCenter hjælper danske IT‐organisationer, -virksomheder og -afdelinger med at sikre, at medarbejderne opnår det nødvendige kompetenceniveau inden for softwaretest.

I KompetenceCenteret holder vi os løbende opdateret på, hvilke kursusbehov på testområdet der er i virksomhederne, og vi udvikler løbende kurser, der imødegår de presente behov.
Her kan du finde vores kursusoversigt.   

Nyt og spændende kursus: Grundlæggende SQL for testere

Kurset er for testere, der gerne vil lære SQL helt fra grunden. Så der er intet krav om at du ved noget om databaser eller SQL på forhånd.

Kurset er helt unikt for testere. Vi ved af erfaringen, at man lærer bedst ved at "gøre", ved at have hands on, altså fingrene i tastaturet. Så derfor får du gennem kurset masser af træning i at anvende SQL under test af en applikation.

Du behøver ikke medbringe en PC, da der vil blive stillet en låne-PC til rådighed. Du får derudover udleveret kursusmateriale og bogen Introduktion til SQL, som du kan tage med hjem efterfølgende. 

Vores underviser Søren Buron scorer 4,9 for sin formidlingsevne på vores skala, hvor 5,0 er højest og han har en master fra IT-universitet, så du vil opleve en super inspirerende og engageret underviser med et meget højt fagligt niveau.

Læs mere om kurset Grundlæggende SQL for testere.

 

Karrierevej

TestHuset har udviklet en målrettet uddannelsesmodel med tre karriereveje for softwaretestere. Modellen rummer en lang række kompetencegivende kursusmoduler og certificeringer, der kan sammensættes efter den enkelte organisations behov.

De tre karriereveje er:

     Testmanager

     Professionel tester

     Teknisk tester
Hent vores nye karrierevej her!


Kursuskalender

Få et overblik over alle vores kurser med både priser og datoer i vores kalender for efteråret 2014.

 

KompetenceCenter har en hel vifte af specifikke kurser samt mulighed for at tilbyde virksomhedsspecifikke kurser, så kontakt os venligst for at høre om mulighederne.inderside_46(1).gif