TestHuset
TestHuset.dk | Professionel softwaretest og kvalitetssikringTestHusetKonsulentCenterKompetenceCenterTestCenterJobKontakt
Velkommen til TestHuset
inderside_16.gif
KompetenceCenter

Kursusoversigt

Kursuskalender

Karrierevej

Kursusbestilling

Praktiske informationer

Kundereferencer

Undervisere

Skræddersyede kurser

Betalingsbetingelser

Kontakt

KompetenceCenter - dit kursussted som professionel tester

TestHusets KompetenceCenter hjælper danske IT‐organisationer, -virksomheder og -afdelinger med at sikre, at medarbejderne opnår det nødvendige kompetenceniveau inden for softwaretest.

I KompetenceCenteret holder vi os løbende opdateret på, hvilke kursusbehov på testområdet der er i virksomhederne, og vi udvikler løbende kurser, der imødegår de presente behov.
Her kan du finde vores kursusoversigt.   


Kurser i fokus:        

Kurserne ISTQB Advanced Test Analyst og ISTQB Advanced Test Manager fik i 2012 nye pensum, og er nu endeligt blevet oversat til dansk.

Der vil blive undervist i det nye pensum for første gang i foråret 2014. Test Manager er afkortet med 1 kursusdag, og Test Analyst er blevet afkortet med 2 kursusdage. Overordnet er begge pensum blevet optimeret i forhold til hvad man har brug i hverdagen. 

Du kan se begge pensum på DSTB's hjemmmeside. 

Karrierevej

TestHuset har udviklet en målrettet uddannelsesmodel med tre karriereveje for softwaretestere. Modellen rummer en lang række kompetencegivende kursusmoduler og certificeringer, der kan sammensættes efter den enkelte organisations behov.

De tre karriereveje er:

     Testmanager

     Professionel tester

     Teknisk tester
Hent vores nye karrierevej her!


Kursuskalendere

Få et overblik over alle vores kurser med både priser og datoer i vores kalendere for foråret 2014 og efteråret 2014.

 Foråret 2014
 Efteråret 2014
 forår 2014 

KompetenceCenter har en hel vifte af specifikke kurser samt mulighed for at tilbyde virksomhedsspecifikke kurser, så kontakt os venligst for at høre om mulighederne.inderside_46(1).gif