TestHuset
TestHuset.dk | Professionel softwaretest og kvalitetssikringTestHusetKonsulentCenterKompetenceCenterTestCenterJobKontakt
Velkommen til TestHuset
inderside_16.gif
KompetenceCenter

Kursusoversigt

Kursuskalender

Karrierevej

Kursusbestilling

Praktiske informationer

Kundereferencer

Undervisere

Skræddersyede kurser

Betalingsbetingelser

Kontakt

KompetenceCenter - dit kursussted som professionel tester

TestHusets KompetenceCenter hjælper danske IT‐organisationer, -virksomheder og -afdelinger med at sikre, at medarbejderne opnår det nødvendige kompetenceniveau inden for softwaretest.

I KompetenceCenteret holder vi os løbende opdateret på, hvilke kursusbehov på testområdet der er i virksomhederne, og vi udvikler løbende kurser, der imødegår de presente behov.
Her kan du finde vores kursusoversigt.   


Første til at undervise i de nye ISTQB Advanced pensum

Kurserne ISTQB Advanced Test Analyst og ISTQB Advanced Test Manager fik i 2012 nye pensum på engelsk, men det danske materiale er først blevet klar nu.

TestHuset er de første i Danmark, som kan tilbyde begge kurser med det nye pensum. 

Første gang de bliver afprøvet i Danmark er på vores 2 fuldt bookede maj-hold. 

Næste gang, hvor der er ledige pladser er på vores hold i efteråret. ISTQB Advanced Test Manager er allerede i august måned, og ISTQB Advanced Test Analyst bliver afholdt i oktober. Her har du den fordel, at vores underviser allerede er godt inde i det nye materiale og pensum, således at du får den bedst mulige forberedelse til eksamen. 

Optimeret indhold:

Overordnet er begge pensum optimeret til, hvad man reelt har brug for i hverdagen. Test Manager er blevet afkortet med 1 kursusdag, og Test Analyst er blevet afkortet med 2 kursusdage. Vi har sat priserne ned på begge kurser, så de nye priser er:

ISTQB Advanced Test Manager: 24.500 kroner

ISTQB Advanced Test Analyst: 20.750 kroner

 

Karrierevej

TestHuset har udviklet en målrettet uddannelsesmodel med tre karriereveje for softwaretestere. Modellen rummer en lang række kompetencegivende kursusmoduler og certificeringer, der kan sammensættes efter den enkelte organisations behov.

De tre karriereveje er:

     Testmanager

     Professionel tester

     Teknisk tester
Hent vores nye karrierevej her!


Kursuskalender

Få et overblik over alle vores kurser med både priser og datoer i vores kalender for efteråret 2014.

 

KompetenceCenter har en hel vifte af specifikke kurser samt mulighed for at tilbyde virksomhedsspecifikke kurser, så kontakt os venligst for at høre om mulighederne.inderside_46(1).gif