TestHuset
TestHuset.dk | Professionel softwaretest og kvalitetssikringTestHusetKonsulentCenterKompetenceCenterTestCenterJobKontakt
Velkommen til TestHuset
inderside_16.gif
KompetenceCenter

Kursusoversigt

Kursuskalender

Karrierevej

Kursusbestilling

Praktiske informationer

Kundereferencer

Undervisere

Skræddersyede kurser

Betalingsbetingelser

Kontakt

KompetenceCenter - dit kursussted som professionel tester

TestHusets KompetenceCenter hjælper danske IT‐organisationer, -virksomheder og -afdelinger med at sikre, at medarbejderne opnår det nødvendige kompetenceniveau inden for softwaretest.

I KompetenceCenteret holder vi os løbende opdateret på, hvilke kursusbehov på testområdet der er i virksomhederne, og vi udvikler løbende kurser, der imødegår de presente behov.
Her kan du finde vores kursusoversigt.   


Book dine testkurser for foråret 2015

Nu er kursuskalenderen for foråret lagt op, så du kan booke dine testkurser.

Har du planlagt kompetenceudvikling i 2015, kan det være en god ide at booke nu, så du er sikker på at få en plads på det ønskede hold. Det kan desuden være en fordel for både dig og projektet, at være i god tid med planlægningen så det ikke falder sammen med de vigtigste deadlines for projektet.

Hent kursuskalenderen her  

Kursuskalenderen indeholder blandt andet flere internationale certificeringer på både dansk og engelsk, kurser til dem som arbejder agilt og andre kurser, som kan hjælpe til med et kompetenceløft indenfor et specifikt område.  Find de kurser som passer til dine behov og til din karrierevej.

Det er også muligt at bestille virksomhedsinterne kurser, hvis hele projektet skal have et kompetenceløft indenfor et specifikt område. 


 

Karrierevej

TestHuset har udviklet en målrettet uddannelsesmodel med tre karriereveje for softwaretestere. Modellen rummer en lang række kompetencegivende kursusmoduler og certificeringer, der kan sammensættes efter den enkelte organisations behov.

De tre karriereveje er:

     Testmanager

     Professionel tester

     Teknisk tester
Hent vores nye karrierevej her!


Kursuskalender

Få et overblik over alle vores kurser med både priser og datoer i vores kalendere for efteråret 2014 og foråret 2015

  

KompetenceCenter har en hel vifte af specifikke kurser samt mulighed for at tilbyde virksomhedsspecifikke kurser, så kontakt os venligst for at høre om mulighederne.inderside_46(1).gif